< VIL- VCU cursus volgen bij VCAin1dag.nl

VIL-VCU cursus

VIL- VCU is de VCA opleiding voor de uitzendbranche. Bij VCAin1dag – een initiatief van
Safeinspect – behaalt u uw VIL- VCU in 1 dag. Deze cursus behandelt verdiepende kennis over veilig en gezond werken. Na de cursusdag legt u meteen het examen af. Bij ons slaagt ruim 98 van de 100 cursisten direct!

Bent u intercedent of leidinggevende in een uitzendorganisatie?

Start meteen met uw VIL- VCU. Bij ons kunt u uw diploma op korte termijn halen; er staan namelijk altijd cursussen gepland.

Wat is VIL VCU?

VIL- VCU is de VCA VOL cursus voor uitzendorganisaties. De VCA VOL betekenis is:

  • Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers(VCA)
  • Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL).

De VIL- VCU cursus is daarom uitgebreider dan de VCA Basiscursus.

Elke uitzendorganisatie die personeel levert aan een bedrijf dat VCA-gecertificeerd is, moet kunnen aantonen dat zijn veiligheid en gezondheid-beheersysteem (VG-beheersysteem) op orde is. Met een VCU-certificering kunt u aantonen dat de veiligheid en gezondheid van uw werknemers op de werkvloer gegarandeerd is.

Naast VIL- VCU cursussen zijn er nog meer VCA cursussen, namelijk de VCA basiscursus en de VCA VOL voor operationeel leidinggevenden.

 

Waarom VIL- VCU?

De VIL-VCU cursus is voor een groot deel gelijk aan de VOL-VCA cursus. Echter is deze cursus aangevuld met specifieke veiligheidskennis voor uitzendorganisaties.

Tijdens deze VIL- VCU cursus neemt een ervaren instructeur de lesstof met u door. Op een interactieve manier waarbij er ook voldoende ruimte is om eigen ervaringen te delen en vragen te stellen. Aan het eind van de cursusdag volgt direct het examen. Dit examen wordt afgenomen door een onafhankelijke instantie. Bent u geslaagd, dan heeft u direct uw VIL- VCU certificaat.

 

 

Bekijk hieronder de eerstvolgende trainingsdata

Klanten over VCA in 1 dag

Geweldige leerzame leuke dag vol humor en leerzame stof die goed samengevat wordt! Hier niet slagen is bijna onmogelijk. Zie er niet tegen op want Geurt maakt er een leuke dag van. Geurt hartelijk dank voor deze ervaring! Heerlijke lunch en een 100% slagen van alle deelnemers.

Flextra

Onze enthousiaste fanclub