< VCU VIL certificaat in 1 dag halen | VCAin1dag.nl | Kijk snel op onze site

VCU VIL certificaat

Het VCU- VIL is het bewijs dat u de VIL- VCU cursus met succes heeft afgerond. Bij VCAin1dag.nl kunt u het certificaat in één dag halen door een dagcursus te volgen. Op deze pagina leest u wat een VCU certificaat precies inhoudt, hoe lang het certificaat geldig is en wat het kost om het VCU certificaat te behalen.

VCU certificering

VCU staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu (VGA) Checklist Uitzendorganisaties.

Met het VCU-VIL-certificaat laat u zien dat u basiskennis hebt over veiligheid, gezondheid en milieu en dat u deze kennis kunt toepassen in het belang van de mensen die u uitleent. U kent de wet- en regelgeving, de risico’s van het uitzendwerk en de specifieke situatie bij de inlener. Met een VIL-VCU laat u zien dat u weet wat er van u als intercedent of leidinggevende bij een uitzendorganisatie wordt verwacht.

VIL-VCU is bedoeld voor intercedenten en leidinggevenden van VCU-gecertificeerde uitzendorganisaties en uitzendorganisaties die personeel leveren aan VCA-gecertificeerde bedrijven.

VCU certificaat register

Dit certificaat voor uitzendbureaus kan worden behaald door leidinggevenden of intercedenten (medewerkers die uitzendkrachten en werkgevers samenbrengen). Het certificaat en de pas zijn strikt persoonlijk. De gegevens worden in een database (VCU certificaat register) bijgehouden: het Centraal Diploma Register VCA (CDR). Zo kan altijd gecontroleerd worden of u over een VCU certificering beschikt, ook wanneer u per ongeluk een keer uw pasje vergeet. Bent u het VCU VIL certificaat of pasje kwijtgeraakt, dan kunt u deze allebei opnieuw opvragen bij VCAin1dag.nl; hier rekenen wij €15 voor.

VCU certificering uitzendbureau

Bij VCAin1dag.nl behaalt u de VCU- VIL certificaat uitzendbureau in één dag; op onze locatie in Lunteren (midden Nederland) volgt u een VCU- VIL dagcursus en doet u meteen examen. Na het behalen van het examen is het VIL VCU certificaat tien jaar geldig.

Neem contact op

Onze enthousiaste fanclub