< Alles over het VCA VOL examen | ins en outs | VCAin1dag.nl

VCA VOL examen

Op korte termijn uw VCA VOL examen doen? Dat kan bij VCAin1dag.nl. Wij hebben altijd diverse VCA-cursussen en examens gepland staan. Tijdens deze dagcursussen neemt een instructeur de lesstof met u door en kunt u aan het einde van de dag het VCA VOL examen afleggen. Lees op deze pagina alles wat u moet weten over het VCA VOL examen maken en het VCA VOL examen halen.

Het VCA VOL examen hoeft niet duur te zijn; de prijs van de cursus is €199,- exclusief btw. Dit is inclusief digitaal lesmateriaal, cursusdag met lunch, examen en digitaal certificaat en pas. Bij ons heeft u het VCA diploma goedkoop op zak.

VCA VOL examen tips

Als u een dagcursus volgt bij VCAin1dag.nl, dan wilt u natuurlijk direct voor het VCA VOL examen slagen. Onze VOL VCA examen tips focussen zich daarom vooral op de digitale lesstof, welke wij u per mail toesturen. Wij raden u aan om dit vooraf te lezen en het VCA VOL proefexamen te maken. Zo krijgt u een goed beeld van wat u tijdens het examen kunt verwachten. Bovendien zitten er vrijwel altijd een aantal VCA examen vragen en VCA antwoorden in het VCA VOL proefexamen die u ook in het echte examen kunt verwachten.

VCA examen moeilijk?

Is het VCA examen moeilijk? Dat is voor iedereen anders. Iedereen legt hetzelfde examen af, maar bij de één gaat dit makkelijker dan bij de ander. Natuurlijk wordt er tijdens het VCA examen een bepaald niveau verwacht, waarbij u een x-aantal vragen goed moet beantwoorden. Het verschilt per VCA examen hoeveel fout u mag hebben.

  • Bij het VCA basis examen kunt u maximaal 4000 punten scoren. U moet 65% van de antwoorden goed hebben om te slagen.
  • Bij het VCA VOL en VCU kunt u maximaal 7000 punten scoren. U moet 65% van de antwoorden goed hebben om te slagen.

Neem contact op

Onze enthousiaste fanclub