< VCA VOL cursus volgen bij VCAin1dag.nl

VCA VOL cursus

Wilt u als projectleider, ploegleider of zzp’er de VCA VOL cursus volgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. VCA VOL is de VCA opleiding voor operationeel leidinggevenden. Deze cursus behandelt verdiepende kennis over veilig en gezond werken. Bij VCAin1dag – een initiatief van Safeinspect – behaalt u uw VCA VOL in 1 dag. Na de cursusdag legt u meteen het examen af. Bij ons slaagt ruim 98 van de 100 cursisten direct!

Start meteen met uw VCA VOL cursus en behaal uw VCA VOL certificaat. Bij ons kunt u uw diploma op korte termijn halen; er staan namelijk altijd cursussen gepland.

Wat houdt de VCA VOL cursus in?

De VCA VOL betekenis is Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL). De cursusinhoud is daarom uitgebreider dan de VCA basiscursus. Tijdens VOL VCA komt de cursusinhoud van VCA basisveiligheid aan bod. Denk aan informatie over

  • veiligheid
  • gezondheid
  • milieu

Daarnaast gaat de VCA VOL cursus dieper in op de organisatie van veiligheid. Denk hierbij aan veiligheidsprocedures, taakrisicoanalyse, risico en beheersmaatregelen van straling, asbest en geluid.

Waarom de VCA VOL cursus volgen?

De cursus VCA VOL gaat dieper in op bepaalde informatie die behandeld wordt bij de VCA Basisveiligheid en is bedoeld voor leidinggevenden. Denk aan projectleiders, uitvoerders, ploegleiders of (meewerkende) voorlieden. Ook is deze cursus geschikt voor zelfstandigen zonder personeel – zzp’ers.

Tijdens deze VCA VOL cursus neemt een ervaren instructeur de lesstof met u door. Op een interactieve manier, waarbij er ook voldoende ruimte is om eigen ervaringen te delen en vragen te stellen. Aan het eind van de cursusdag volgt direct het examen. Dit examen wordt afgenomen door een onafhankelijke instantie. Bent u geslaagd, dan heeft u direct uw VCA VOL certificaat.

Bekijk hieronder de eerstvolgende trainingsdata

Klanten over VCA in 1 dag

Geweldige leerzame leuke dag vol humor en leerzame stof die goed samengevat wordt! Hier niet slagen is bijna onmogelijk. Zie er niet tegen op want Geurt maakt er een leuke dag van. Geurt hartelijk dank voor deze ervaring! Heerlijke lunch en een 100% slagen van alle deelnemers.

Flextra

Onze enthousiaste fanclub