< VCAin1dag | VCA VOL trainingen

VCA VOL Cursus

VCA VOL is de VCA opleiding voor operationeel leidinggevenden. Bij VCAin1dag – een initiatief van Safeinspect – behaalt u uw VCA VOL in 1 dag. Hiervoor komt u naar onze locatie in Midden-Nederland, of wij komen naar uw organisatie. Bij ons slaagt ruim 98 van de 100 cursisten direct!

Start meteen met uw VOL VCA. Bij ons kunt u uw VCA VOL halen op korte termijn; er staan altijd cursussen gepland.

Wat is VCA VOL?

Bij VCAin1dag.nl verzorgen we diverse VCA cursussen: VCA basis, VCA VOL en VIL VCU. De cursussen verschillen qua inhoud. Wat is VCA VOL? Deze cursus is er speciaal voor leidinggevenden. De VCA VOL betekenis is namelijk: Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers(VCA) Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL). De cursusinhoud is daarom uitgebreider dan de VCA basiscursus.

De cursus VCA VOL is bedoeld voor leidinggevenden. Denk aan projectleiders, uitvoerders, ploegleiders of (meewerkende) voorlieden. Ook is deze cursus geschikt voor zelfstandigen zonder personeel: zzp’ers.

Wat is VCA VOL?

Bij VCAin1dag.nl verzorgen we diverse VCA cursussen: VCA basis, VCA VOL en VIL VCU. De cursussen verschillen qua inhoud. Wat is VCA VOL? Deze cursus is er speciaal voor leidinggevenden. De VCA VOL betekenis is namelijk: Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers(VCA) Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL). De cursusinhoud is daarom uitgebreider dan de VCA basiscursus.

De cursus VCA VOL is bedoeld voor leidinggevenden. Denk aan projectleiders, uitvoerders, ploegleiders of (meewerkende) voorlieden. Ook is deze cursus geschikt voor zelfstandigen zonder personeel: zzp’ers.

VCA leidinggevende: dit leert u

Tijdens VOL VCA voor leidinggevenden komt de cursusinhoud van VCA basisveiligheid aan bod. Denk aan informatie over veiligheid, gezondheid en milieu. Maar hiernaast gaat de cursus ook in op de organisatie van veiligheid. Denk aan veiligheidsprocedures, taakrisicoanalyse, risico en beheersmaatregelen van straling, asbest en geluid. Juist deze verdiepende informatie maakt deze cursus dé VOL VCA leidinggevende cursus en VCA manager cursus.

VCA VOL opleiding: praktische informatie

De VCA VOL opleiding volgt u, onder andere, bij ons op locatie in Lunteren (centraal in Nederland). De cursusdag begint om 7.45 uur. Tot ongeveer 16.00 uur behandelt een ervaren instructeur de lesstof. In deze tijd is er natuurlijk de ruimte om uw vragen te stellen of ervaringen te delen. Tussen de middag verzorgen wij een lunch en verder is er voldoende pauze ingebouwd. De opleiding VCA VOL sluiten we af met het examen. Dit wordt dezelfde dag omstreeks 16.00 uur afgenomen door het Centraal Bureau Examens uit Veenendaal. Deze instantie is geheel onafhankelijk.

Gaan er zes of meer medewerkers van uw organisatie de VOL VCA opleiding volgen? Dan is het goed om te weten dat wij ook naar uw organisatie kunnen komen. Hier geven wij dan op locatie, ‘incompany’, de VCA cursus VOL.

Aanmelden voor VCA VOL cursus

Aanmelden voor de cursus VOL VCA is heel makkelijk. Ga naar de dagcursus en klik op de gewenste datum, en vul het formulier in. Heeft u liever persoonlijk contact, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Na de aanmelding ontvangt u het digitale lesmateriaal. Zo kunt u zich thuis alvast voorbereiden. Tevens raden wij u aan om een proefexamen te maken. Op deze manier krijgt u een beter beeld van hoe het examen is samengesteld.

Over VCAin1dag

VCAin1dag.nl is een initiatief van Safeinspect. Wij verzorgen alle VCA cursussen: VCA basis, VIL VCU voor intercedenten en leidinggevenden en natuurlijk de cursus VCA VOL voor leidinggevenden. Er staan altijd op korte termijn cursussen gepland. U kunt dus zo aanschuiven bij onze dagcursus waarbij u in slechts een dag de opleiding volgt en het examen aflegt. Trots zijn wij op ons slagingspercentage: 98% van de cursisten slaagt dezelfde dag!

Neem contact op

Onze enthousiaste fanclub