< VCA VOL certificaat in 1 dag halen | VCAin1dag.nl

VCA VOL certificaat

Het VCA VOL certificaat is het bewijs dat u met succes de VCA VOL cursus heeft afgerond. Bij VCAin1dag.nl kunt u het VCA VOL certificaat in één dag halen door een dagcursus te volgen. Op deze pagina leest u wat het VCA VOL certificaat precies inhoudt, wat het kost om deze te behalen, en hoe lang het certificaat geldig is.

Wat is het VCA VOL Certificaat?

Wat is het VCA VOL certificaat precies? Het certificaat is het bewijs van slagen voor de VCA VOL cursus; de VCA cursus voor leidinggevenden. Bij VCAin1dag.nl kunt u dit certificaat in één dag halen. Tijdens de dagcursus VCA voor Operationeel Leidinggevenden leert u de vereiste kennis en legt u meteen het examen af. Slaagt u voor dit examen, dan krijgt u na betaling uw VCA VOL certificaat en QR code per mail. Met deze documenten toont u aan dat u het VCA VOL examen heeft gehaald.

Voor wie is het VOL VCA certificaat

VCA VOL is er voor leidinggevenden. Denk aan

  • projectleiders
  • uitvoerders
  • ploegleiders
  • (meewerkende) voorlieden
  • zzp’ers

Met het VCA VOL certificaat tonen zij aan over voldoende inzicht te beschikken om risico’s te beheersen. Veilig werken is steeds belangrijker en een VCA VOL certificaat is dan ook bijna onmisbaar. Steeds meer opdrachtgevers vragen om een certificaat – zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid.

VCA VOL certificaat geldigheid

Wat is de VCA VOL certificaat geldigheid? Helaas is het certificaat niet voor altijd geldig: een VCA VOL certificaat heeft een geldigheid van tien jaar. Regels veranderen, de leerstof gaat met de tijd mee en uw kennis omtrent veiligheid, gezondheid en milieu vervaagt. Wilt u dus over een VCA VOL-certificering blijven beschikken, dan moet u na tien jaar opnieuw de dagcursus volgen en het examen afleggen.

VCA VOL certificaat kopen

Bij VCAin1dag.nl kunt u een VCA VOL certificaat behalen voor €199,- exclusief btw. U volgt dan de dagcursus VCA VOL en legt het examen af. Bij de genoemde kosten is alles inbegrepen: digitaal lesmateriaal, dagcursus (met lunch), examen, certificaat en pas.

Neem contact op

Onze enthousiaste fanclub