< VCA training volgen bij VCAin1dag.nl

VCA Training

Op korte termijn een VCA Training volgen? Dat kan bij VCAin1dag.nl. Wij hebben altijd diverse VCA Trainingen gepland staan. Tijdens deze VCA training neemt een instructeur de lesstof met u door en kunt u aan het einde van de dag het VCA examen afleggen. Lees op deze pagina alles wat u moet weten over de VCA Training.

De VCA Training hoeft niet duur te zijn; de prijs van de VCA Training is €199,- exclusief btw. Dit is inclusief digitaal lesmateriaal, cursusdag met lunch, examen en digitaal certificaat en pas. Bij ons heeft u het VCA diploma goedkoop op zak.

VCA Basis, VOL en VIL- VCU training

U kunt voor de VCA Training bij ons terecht voor de

  • VCA Basis Training
  • VCA VOL Training
  • VIL- VCU Training

VCA Basis Training

De VCA Basis Training is bedoeld voor uitvoerende medewerkers zonder leidinggevende rol. Denk aan technische medewerkers of onderhoudsmedewerkers. De cursus behandelt basisveiligheid rondom veiligheid, gezondheid en milieu. Denk aan hijsen, tillen, lopen, verschillende soorten gereedschappen, gevaarlijke stoffen, de Arbowet en ergonomie.

VCA VOL Training

De VCA VOL Training gaat dieper in op bepaalde informatie die behandeld wordt bij de VCA Basisveiligheid en is bedoeld voor leidinggevenden. Denk aan projectleiders, uitvoerders, ploegleiders of (meewerkende) voorlieden. Ook is deze cursus geschikt voor zelfstandigen zonder personeel – zzp’ers.

VIL-VCU Training

De VIL-VCU Training is voor een groot deel gelijk aan de VOL-VCA cursus. Echter is deze cursus aangevuld met specifieke veiligheidskennis voor uitzendorganisaties.

Tijdens de VCA Training neemt een ervaren instructeur de lesstof met u door. Op een interactieve manier waarbij er ook voldoende ruimte is om eigen ervaringen te delen en vragen te stellen. Aan het eind van de cursusdag volgt direct het examen. Dit examen wordt afgenomen door een onafhankelijke instantie. Bent u geslaagd, dan heeft u direct uw Basis, VOL of VIL VCU certificaat.

Neem contact op

Onze enthousiaste fanclub