< VCA spoedcursus | Uitslag op dezelfde dag | VCAin1dag.nl

VCA Spoedcursus

Heeft u een Spoedcursus VCA nodig? VCAin1dag.nl kan hiervoor zorgen. Door de grote regelmaat waarin de VCA cursussen gegeven worden is er altijd wel een mogelijkheid om op korte termijn uw examen af te leggen. Bent u met meerdere personen dan kunnen wij zo snel mogelijk een VCA Spoedcursus plannen.

Wanneer er een VCA Spoedcursus wordt gegeven en er met spoed een examen wordt afgelegd, dan hebben wij dezelfde dag van het examen de uitslag. Zo weet u gelijk of u geslaagd bent.

VCA Basis, VOL en VIL- VCU Spoedcursus

U kunt voor de VCA Spoedcursus bij ons terecht voor de

  • VCA Basis cursus
  • VCA VOL cursus
  • VIL- VCU cursus

De VCA Basis cursus is bedoeld voor uitvoerende medewerkers zonder leidinggevende rol. Denk aan technische medewerkers of onderhoudsmedewerkers. De cursus behandelt basisveiligheid rondom veiligheid, gezondheid en milieu. Denk aan hijsen, tillen, lopen, verschillende soorten gereedschappen, gevaarlijke stoffen, de Arbowet en ergonomie.

De VCA VOL cursus gaat dieper in op bepaalde informatie die behandeld wordt bij de VCA Basisveiligheid en is bedoeld voor leidinggevenden. Denk aan projectleiders, uitvoerders, ploegleiders of (meewerkende) voorlieden. Ook is deze cursus geschikt voor zelfstandigen zonder personeel – zzp’ers.

De VIL-VCU cursus is voor een groot deel gelijk aan de VOL-VCA cursus. Echter is deze cursus aangevuld met specifieke veiligheidskennis voor uitzendorganisaties.

Tijdens de cursusdag neemt een ervaren instructeur de lesstof met u door. Op een interactieve manier waarbij er ook voldoende ruimte is om eigen ervaringen te delen en vragen te stellen. Aan het eind van de cursusdag volgt direct het examen. Dit examen wordt afgenomen door een onafhankelijke instantie. Bent u geslaagd, dan heeft u direct uw Basis, VOL of VIL VCU certificaat.

Neem contact op

Onze enthousiaste fanclub