< Kosten van een VCA cursus en examen | VCAin1dag.nl

VCA Kosten

De VCA kosten voor het volgen van een VCA cursus bij VCAin1dag zijn weergegeven per persoon exclusief btw. In het bedrag zit onderstaande inbegrepen:

  • het gebruik van het digitale lesmateriaal
  • de cursusdag
  • het examen
  • koffie/ thee/ lunch
  • het digitale certificaat en de pas (QR code)

Eén bedrag waar alles in zit. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en vallen de VCA cursus kosten niet hoger uit dan gepland. De VCA kosten bedragen € 199,– p.p. exclusief BTW.

Code 95 en InCompany

Code 95 ook mogelijk

Ook is het mogelijk om de uren mee te laten tellen voor code 95. Dit betreft de nascholing voor de beroepschauffeurs. Voor de aanmelding hiervoor bij het CBR brengen wij € 25,50 p.p. in rekening. Dit bedrag is vrijgesteld van btw. Wanneer u hier gebruik van wilt maken, horen wij dit graag ruim van tevoren. Het is niet mogelijk om op de cursusdag zelf de aanmelding bij het CBR nog te verzorgen.
De factuur voor de opleiding wordt verstuurd nadat de cursus VCA heeft plaatsgevonden. Wanneer u de factuur betaald heeft, ontvangt u zo snel mogelijk het digitale certificaat en QR code. Zo heeft u uw diploma snel in uw bezit.

InCompany

Voor een VCA Basis of VOL cursus InCompany bij uw organisatie, gelden andere prijzen. Dit is afhankelijk van het aantal cursisten dat u vanuit uw organisatie aan wilt melden. Hoe meer cursisten, hoe minder u per cursist betaalt. Omdat een InCompany cursus altijd maatwerk is, maken we ook graag een offerte op maat voor uw bedrijf. Neem hiervoor contact met ons op. VCAin1dag helpt u graag verder!

Neem contact op

Onze enthousiaste fanclub