VCAIN1DAG.NL | VCA Cursus, slagen in 1 dag!
MENU
AANMELDEN CURSUS
...inschrijven VCA

VCA Kosten

De kosten voor het volgen van een VCA cursus bij VCAin1dag zijn weergegeven per persoon exclusief BTW. In het bedrag zit het gebruik van het lesmateriaal, het examen, de lunch, het certificaat en de pas inbegrepen. Eén bedrag waar alles in zit, zo komt u niet voor verrassingen te staan en vallen de kosten VCA niet hoger uit dan gepland.
   
VCA Basisveiligheid € 185,-
VCA VOL € 195,-
VCU VIL € 195,-
Toeslag voorleesexamen € 25,-
 
Ook is het mogelijk om de uren mee te laten tellen voor code 95. Dit betreft de nascholing voor de beroepschauffeurs. Voor de aanmelding hiervoor bij het CBR brengen wij € 22,50 p.p. in rekening. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Wanneer u hier gebruik van wilt maken, moet u dit ruim van tevoren aangeven. Het is niet mogelijk om op de cursusdag zelf de aanmelding bij het CBR nog te verzorgen.
De factuur voor de opleiding wordt verstuurd nadat de cursus VCA heeft plaatsgevonden. Wanneer u de factuur betaald heeft, gaat zo snel mogelijk het certificaat en de pas naar u op de post. Zo heeft u uw diploma snel in uw bezit.
 
Voor een VCA cursus InCompany, bij uw bedrijf, gelden andere prijzen. Dit is afhankelijk van het aantal cursisten dat u vanuit uw organisatie aan wilt melden. Hoe meer cursisten, hoe minder u per cursist betaald. Omdat een InCompany cursus altijd maatwerk is, maken we ook graag een offerte op maat voor uw bedrijf. Neem hiervoor contact met ons op. VCAin1dag helpt u graag verder!
 

Aanmelden cursus
VCA Basis
Klik hier voor beschikbare cursussen
VCA Vol
Klik hier voor beschikbare cursussen
Kurs VCA
Kliknij tutaj dostępnych kursówQuotes

Bedankt voor de uitslag (iedereen geslaagd). We vonden het gisteren ook een zinvolle dag. Je maakte van veel taaie stof toch een behapbare opgave...
- Martijn van den Broeke (To Interface) www.tointerface.nl