< VCA Incompany boeken bij VCAin1dag.nl

VCA Incompany

Naast de cursussen die op onze locatie gepland staan, is het ook mogelijk om een VCA Incompany cursus door ons te laten verzorgen. Flexibel, snel, hoge kwaliteit en vooral úw tevredenheid. Dat is wat VCAin1dag.nl belangrijk vindt als het gaat om een VCA cursus voor uw bedrijf.

Dit geldt voor:

  • VCA Basisveiligheid
  • VCA VOL
  • VIL-VCU

Uiteraard kan er in overleg gekeken worden naar de mogelijkheden om deze twee cursussen te combineren.

Wanneer VCA Incompany?

Vanaf zes cursisten verzorgen wij de VCA cursus Incompany op uw of onze locatie. Dat kan op één dag, met aansluitend het examen. Kunt u uw mensen echter geen hele dag missen? Dan kunnen wij de VCA Incompany cursus op een middag en avond verzorgen, of op twee avonden waarbij de cursisten op de tweede avond het examen doen. Indien gewenst geven wij de cursus ook op zaterdag. In overleg is bijna alles mogelijk.

Waarom VCA Incompany?

Een VCA cursus Incompany is altijd maatwerk. Op deze manier laten wij de cursus perfect aansluiten bij uw wensen. Graag maken wij een offerte op maat voor de VCA cursus bij uw organisatie. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen we kijken wat het beste past bij uw bedrijf en hoe wij u verder kunnen helpen.

Bij VCAin1dag nemen we vrijwel alle examens digitaal af. Ook wanneer wij de VCA Incompany cursus en het examen bij u op locatie verzorgen. VCAin1dag zorgt voor de laptops en de internetverbinding om het CBT-examen op locatie te kunnen afnemen. Zo heeft u direct na het examen de uitslag.

Wilt u meer informatie over de beschikbare data?

Klanten over VCA in 1 dag

Geweldige leerzame leuke dag vol humor en leerzame stof die goed samengevat wordt! Hier niet slagen is bijna onmogelijk. Zie er niet tegen op want Geurt maakt er een leuke dag van. Geurt hartelijk dank voor deze ervaring! Heerlijke lunch en een 100% slagen van alle deelnemers.

Flextra

Onze enthousiaste fanclub