< VCA InCompany | InCompany cursus in 1 dag | VCAin1dag.nl

VCA InCompany

Flexibel, snel, hoge kwaliteit en vooral úw tevredenheid. Dat is wat VCAin1dag.nl belangrijk vindt als het gaat om een VCA cursus voor uw bedrijf. Natuurlijk kunt u uw medewerkers inschrijven voor een VCA cursus die gepland staat, maar het is ook mogelijk om een training InCompany te laten verzorgen. Dit geldt voor zowel de cursus VCA Basisveiligheid als de cursus VCA VOL. Uiteraard kan er in overleg gekeken worden naar de mogelijkheden om deze twee cursussen te combineren.

Wanneer VCA InCompany?

Vanaf zes cursisten verzorgen wij de VCA cursus op uw of onze locatie. Dat kan op één dag, met aansluitend het examen. Kunt u uw mensen echter geen hele dag missen? Dan kunnen wij de cursus op een middag en avond verzorgen met aansluitend examen, of op twee avonden, met aansluitend examen. Indien gewenst geven wij de cursus ook op zaterdag. In overleg is bijna alles mogelijk.

Waarom VCA InCompany?

Een training In Company is altijd maatwerk. Op deze manier laten wij de cursus perfect aansluiten bij uw wensen. Graag maken wij een offerte op maat voor de VCA cursus bij uw organisatie. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen we kijken wat het beste past bij uw bedrijf en hoe wij u verder kunnen helpen.

Bij VCAin1dag nemen we alle examens digitaal af. Ook wanneer wij de cursus en het examen bij u op locatie verzorgen. VCAin1dag zorgt voor de laptops en de internetverbinding om het CBT-examen op locatie te kunnen afnemen. Zo heeft u direct na het examen de uitslag.

Wilt u meer informatie over de beschikbare data?

Klanten over VCA in 1 dag

Boeiende en aangename lesdag voor al onze werknemers en ook nog met allemaal goede resultaten, dat kan je aan VCAin1dag wel overlaten! Ook de (administratieve) follow-up is uitstekend, zeker een aanrader!

Verhagen Leiden BV

Onze enthousiaste fanclub