< VCA herhalingscursus doen? | In 1 dag |VCAin1dag.nl

VCA Herhalingscursus

Boek direct uw VCA Herhalingscursus.

Een VCA certificaat is na behalen 10 jaar geldig. Na die 10 jaar zal er opnieuw examen gedaan moeten worden. Wanneer u uw VCA certificaat wilt verlengen bent u uiteraard ook van harte welkom bij VCAin1dag voor een VCA Herhalingscursus.

Na 10 jaar kan er het nodige gewijzigd zijn in de leerstof en is het goed om de kennis weer op te frissen omtrent

  • veiligheid,
  • gezondheid
  • milieu

Daarom is het raadzaam om dan de VCA cursus opnieuw te volgen. Zo weet u zeker dat u voor uw VCA Herhalingscursus slaagt!

VCA Basis, VOL en VIL- VCU

U kunt voor de VCA herhalingscursus bij ons terecht voor de VCA Basis cursus, VCA VOL cursus en VIL- VCU cursus.

De VCA Basis cursus is bedoeld voor uitvoerende medewerkers zonder leidinggevende rol. Denk aan technische medewerkers of onderhoudsmedewerkers. De cursus behandelt basisveiligheid rondom veiligheid, gezondheid en milieu. Denk aan hijsen, tillen, lopen, verschillende soorten gereedschappen, gevaarlijke stoffen, de Arbowet en ergonomie.

De cursus VCA VOL gaat dieper in op bepaalde informatie die behandeld wordt bij de VCA Basisveiligheid en is bedoeld voor leidinggevenden. Denk aan projectleiders, uitvoerders, ploegleiders of (meewerkende) voorlieden. Ook is deze cursus geschikt voor zelfstandigen zonder personeel – zzp’ers.

De VIL-VCU cursus is voor een groot deel gelijk aan de VOL-VCA cursus. Echter is deze cursus aangevuld met specifieke veiligheidskennis voor uitzendorganisaties.

Tijdens de cursusdag neemt een ervaren instructeur de lesstof met u door. Op een interactieve manier waarbij er ook voldoende ruimte is om eigen ervaringen te delen en vragen te stellen. Aan het eind van de cursusdag volgt direct het examen. Dit examen wordt afgenomen door een onafhankelijke instantie. Bent u geslaagd, dan heeft u direct uw Basis, VOL of VIL VCU certificaat.

Neem contact op

Onze enthousiaste fanclub