VCAIN1DAG.NL | VCA Cursus, slagen in 1 dag!
MENU
AANMELDEN CURSUS
...inschrijven VCA

VCA Vol examen

Uw VCA VOL examen afleggen bij VCAin1dag

Bij VCAin1dag zijn er altijd mogelijkheden om op korte termijn uw VCA VOL examen af te leggen. De VCA VOL examens worden in principe altijd aansluitend aan de cursus VCA Voor Operationeel Leidinggevenden gepland. Dat wil zeggen dat wanneer u een opleiding volgt bij ons, deze in de meeste gevallen start om 7:45 uur en duurt tot 16:00 uur. Het examen volgt dan gelijk om 16:00 uur. De informatie van de cursus ligt dan nog vers in het geheugen en kan gelijk worden gereproduceerd voor het examen VCA.
 
Een VCA VOL examen bestaat uit verschillende meerkeuzevragen dit u binnen een vastgestelde tijd moet beantwoorden. Een VCA VOL examen bestaat uit 70 vragen. Deze moeten gemaakt worden binnen 75 minuten. U bent geslaagd wanneer u 49 of meer vragen goed heeft. Vooraf raden wij u altijd aan om alvast een proefexamen te bekijken en te maken. Zo krijgt u een beeld wat u van het examen kunt verwachten. Bovendien zitten er vrijwel altijd een aantal vragen in het proefexamen die u ook in het echte examen kunt verwachten.
 
Na het VCA examen wilt u uiteraard zo snel mogelijk weten of u geslaagd bent. Omdat wij vrijwel alle examens digitaal afnemen is de uitslag direct bekend. Na het maken van het CBT-examen ziet u direct op uw beeldscherm staan of u geslaagd bent. Landelijk gezien scoort VCAin1dag erg goed. Waar gemiddeld drie van de vier kandidaten hun examen VCA halen, slaagt bij ons 98%. Een heel hoog slagingspercentage!

Aanmelden cursus
VCA Basis
Klik hier voor beschikbare cursussen
VCA Vol
Klik hier voor beschikbare cursussen
Kurs VCA
Kliknij tutaj dostępnych kursówQuotes

Ik wil je nogmaals bedanken voor de snelle reactie en dat alles perfect geregeld was. Zelfs in het paasweekend de mappen nog laten bezorgen. Mocht het weer eens nodig zijn dan weten we jullie te vinden en ik zal het anderen ook zeker aanraden om bij jullie op cursus te gaan.
- Angelique de Greef (F. Smits Dakdekkersbedrijf)