VCAIN1DAG.NL | VCA Cursus, slagen in 1 dag!
MENU
AANMELDEN CURSUS
...inschrijven VCA

VCU VIL examen

Uw VCU VIL examen afleggen bij VCAin1dag
 

Bij VCAin1dag zijn er altijd mogelijkheden om op korte termijn uw VCU VIL examen af te leggen. De VCU VIL examens worden in principe altijd aansluitend aan de cursus VCA Voor Operationeel Leidinggevenden gepland. De cursus VCU VIL maakt gebruik van het cursusboek van VCA VOL maar heeft hier nog een extra aanvulling op. Deze aanvulling dient u in eigen tijd voor te bereiden.

Wanneer u een opleiding volgt bij ons, start deze in de meeste gevallen om 7:45 uur en duurt tot 16:00 uur. Het examen volgt dan gelijk om 16:00 uur. De informatie van de cursus ligt dan nog vers in het geheugen en kan gelijk worden gereproduceerd voor het examen VCU VIL.

Een VCU VIL examen bestaat uit verschillende meerkeuzevragen dit u binnen een vastgestelde tijd moet beantwoorden. Een VCU VIL examen bestaat uit 70 vragen. Deze moeten gemaakt worden binnen 75 minuten. U bent geslaagd wanneer u 49 of meer vragen goed heeft. Vooraf raden wij u altijd aan om alvast een proefexamen te bekijken en te maken. Zo krijgt u een beeld wat u van het examen kunt verwachten. Bovendien zitten er vrijwel altijd een aantal vragen in het proefexamen die u ook in het echte examen kunt verwachten.

Na het VCU VIL examen wilt u uiteraard zo snel mogelijk weten of u geslaagd bent. Omdat wij vrijwel alle examens digitaal afnemen is de uitslag direct bekend. Na het maken van het CBT-examen ziet u de uitslag gelijk op uw beeldscherm staan. Landelijk gezien scoort VCAin1dag erg goed. Waar gemiddeld drie van de vier kandidaten hun examen VCU halen, slaagt bij ons 98%. Een heel hoog slagingspercentage!
 

Aanmelden cursus
VCA Basis
Klik hier voor beschikbare cursussen
VCA Vol
Klik hier voor beschikbare cursussen
Kurs VCA
Kliknij tutaj dostępnych kursówQuotes

Als Lagerwey Bestrijding en Bescherming willen wij een betrouwbare dienstverlener zijn. Die kwaliteit verwachten wij ook van onze leveranciers. Met vcain1dag.nl hebben wij inmiddels een jarenlange samenwerking op het gebied van VCA en BHV opleidingen. Kernwoorden? Adequaat, snel en flexibel.
- Henk Dijkstra (Lagerwey Bestrijding en Bescherming) www.lagerweybv.nl