VCAIN1DAG.NL | VCA Cursus, slagen in 1 dag!
MENU
AANMELDEN CURSUS
...inschrijven VCA

VCU VIL examen

Om het VIL VCU certificaat te behalen, moet u het VIL VCU examen afleggen. Hiervoor volgt u bij VCAin1dag.nl de VIL VCU dagcursus. Tijdens de dagcursus behandelt een instructeur de lesstof, en volgt direct erna – op dezelfde dag – het examen VIL VCU. Omdat de lesstof van de cursus dan nog vers in het geheugen ligt, kan die meteen worden gereproduceerd voor VIL VCU examen.

 

VCU VIL: cursus en examen op één dag

Bij VCAin1dag.nl kunt u snel uw VCU VIL examen afleggen; altijd staat er op korte termijn een VCU VIL dagcursus gepland bij ons op locatie in Lunteren (midden Nederland). De VCU VIL examens worden altijd op dezelfde cursusdag afgenomen. Slaagt u direct voor het VIL VCU examen, dan krijgt u nadat de betaling door ons is ontvangen, het certificaat en het pasje thuisgestuurd.


Tijdens de dagcursus neemt een instructeur alle lesstof met u door, zodat u met voldoende kennis het examen in gaat. De dagcursus start in de meeste gevallen om 7.45 uur en duurt tot 16.00 uur. Het examen volgt dan gelijk om 16.00 uur. Voordeel is dat de informatie van de cursus dan nog vers in het geheugen ligt en gelijk kan worden gereproduceerd voor het examen VCU VIL.

 

Voorbereiden op het examen

Voorafgaand aan de dagcursus ontvangt u een cursusboek. Dit cursusboek behandelt de lesstof van de VCA VOL cursus. De VIL VCU cursus bevat hiernaast een extra aanvulling, deze extra informatie dient u in uw eigen tijd voor te bereiden. Na aanmelding voor de VIL VCU dagcursus ontvangt u van ons alle instructies hiervoor.

 

Wij raden u aan om vooraf een proefexamen te bekijken en te maken. Zo krijgt u een beeld van wat u tijdens het examen kunt verwachten. Bovendien zitten er vrijwel altijd een aantal vragen in het proefexamen die u ook in het echte examen kunt verwachten.

 

VIL VCU examenvragen

Een VCA examen bestaat uit verschillende meerkeuzevragen die u binnen een vastgestelde tijd moet beantwoorden. Bij de VCU VIL cursus bestaat het examen uit 70 vragen. Hiervoor heeft u 75 minuten de tijd. U bent geslaagd wanneer u ten minste 64,5% van de vragen goed heeft beantwoord.

 

Uitslag van het examen

Een examen maakt u niet elke dag. Dus logisch dat u na het VIL VCU examen zo snel mogelijk wilt weten of u geslaagd bent. Gelukkig is de uitslag meteen bekend, want bij VCAin1dag.nl nemen we vrijwel alle examens digitaal af. Na het maken van het examen ziet u de uitslag daarom gelijk op uw beeldscherm staan.
Landelijk gezien scoort VCAin1dag.nl erg goed. Waar gemiddeld drie van de vier kandidaten hun examen VCU halen, slaagt bij ons 98%. Een heel hoog slagingspercentage! En daar zijn we trots op.

 

VIL VCU examen kosten

De kosten voor het VIL VCU examen komen bij VCAin1dag op €195,- exclusief btw. Bij deze prijs is alles inbegrepen: het lesmateriaal (leenboek), de cursusdag (met lunch), het examen, het certificaat en het pasje. Naast VIL VCU, kunt u bij ons terecht voor VCA basis en VCA VOL. VCAin1dag.nl is een initiatief van Safeinspect. Voor het examen werken wij samen met Centraal Bureau Examens uit Veenendaal, een onafhankelijke instantie.

Aanmelden cursus
VCA Basis
Klik hier voor beschikbare cursussen
VCA Vol
Klik hier voor beschikbare cursussen
Kurs VCA
Kliknij tutaj dostępnych kursówQuotes

Ik heb deze week de VCA basis cursus mogen volgen en ik wil jullie even terugkoppelen dat het een hele leuke en leerzame cursus was! Laat deze cursus een voorbeeld zijn voor andere incompany cursussen. Hele taaie stof en ook nog eens een hele grote hoeveelheid werd in snel tempo op een hele leuke manier gebracht! Was eens een verademing, niet zo traag en suf als andere cursussen en de persoon deed het super leuk en goed! Ook met pakkende voorbeelden waardoor de stof ook nog eens goed blijft hangen. Complimenten dus!
- Joep - Gemeente Goirle