VCAIN1DAG.NL | VCA Cursus, slagen in 1 dag!
MENU
AANMELDEN CURSUS
...inschrijven VCA

VCA Basis examen

Om het VCA basis certificaat te behalen, moet u het VCA basis examen afleggen. Bij VCAin1dag is het altijd mogelijk om dit op korte termijn te doen. Om het basis VCA examen te maken, volgt u bij ons een VCA basis dagcursus. Tijdens deze dag behandelt een instructeur de lesstof, en volgt direct erna - op dezelfde dag – het examen VCA basis. De lesstof van de cursus ligt dan nog vers in het geheugen, en kan meteen worden gereproduceerd voor het basisveiligheid VCA examen. Hoe het VCA examen basis precies in z’n werk gaat, leest u hieronder.

 

VCA basis examen aanvragen

Om het VCA basis examen af te leggen, schrijft u zich in voor de VCA basis dagcursus. Het VCA basis examen aanvragen hoeft dus niet apart te gebeuren; het examen vindt automatisch dezelfde dag plaats. Wél moet u een geldig legitimatiebewijs meenemen. Zonder dit document wordt u niet toegelaten tot het examen.

 

De VCA basis examens plannen wij in principe altijd aansluitend aan de cursus VCA Basisveiligheid. Dus wanneer u bij ons een opleiding volgt, start de dagcursus in de meeste gevallen om 7.45 uur en start het examen om 16.00 uur.

 

B VCA examen

Het basisveiligheid VCA examen bestaat uit 40 vragen die u binnen 60 minuten moet beantwoorden. De vragen zijn allemaal meerkeuze, in verschillende stijlen. De vraagstijlen worden op de lesdag behandeld. U bent geslaagd wanneer u 64,5% van de vragen goed heeft beantwoord.

 

Natuurlijk wilt u graag direct slagen voor het B VCA examen. Ons advies is daarom om voorafgaand aan de dagcursus alvast een proefexamen te maken. Na aanmelding voor de dagcursus ontvangt u hiervoor alle benodigde instructies. Door het maken van het proefexamen krijgt u een idee van wat u tijdens het examen kunt verwachten. Bovendien zitten er vrijwel altijd een aantal vragen in het proefexamen die u ook in het echte examen tegenkomt.

 

Voorleesexamen

Heeft u moeite met lezen, door bijvoorbeeld dyslexie? Dan is het afleggen van veertig vragen binnen één uur misschien niet haalbaar. Daarom is het mogelijk om te kiezen voor een voorleesexamen. Voor het afleggen van zo’n voorleesexamen berekenen we een toeslag. Wilt u gebruikmaken van de mogelijkheid om een voorleesexamen af te leggen, dan kunt u contact met ons opnemen. We informeren u graag!

 

VCA basis examen uitslag

Na het maken van het examen, bent u natuurlijk erg benieuwd naar de uitslag. Gelukkig is de VCA basis examen uitslag meteen bekend! Wij nemen alle examens digitaal af. Dus na het maken van het examen ziet u op het beeldscherm meteen de uitslag verschijnen. Bent u geslaagd, dan krijgt u het VCA certificaat thuis opgestuurd.

 

Wist u dat VCAin1dag.nl landelijk gezien erg goed scoort? Waar gemiddeld drie van de vier kandidaten hun examen VCA B halen, slaagt bij ons 98%. Een heel hoog slagingspercentage waar we trots op zijn!

 

Over VCAin1dag

Bij VCAin1dag.nl haalt u in één dag uw VCA. Naast VCA B, kunt u bij ons terecht voor VCA VOL en VIL VCU. VCAin1dag.nl is een initiatief van Safeinspect. Voor het examen werken wij samen met het Centraal Bureau Examens uit Veenendaal, een onafhankelijke instantie.

Aanmelden cursus
VCA Basis
Klik hier voor beschikbare cursussen
VCA Vol
Klik hier voor beschikbare cursussen
Kurs VCA
Kliknij tutaj dostępnych kursówQuotes

Bedankt voor de uitslag (iedereen geslaagd). We vonden het gisteren ook een zinvolle dag. Je maakte van veel taaie stof toch een behapbare opgave...
- Martijn van den Broeke (To Interface) www.tointerface.nl