VCAIN1DAG.NL | VCA Cursus, slagen in 1 dag!
MENU
AANMELDEN CURSUS
...inschrijven VCA

VCA Basis examen

Uw VCA basis examen afleggen bij VCAin1dag
 

Bij VCAin1dag zijn er altijd mogelijkheden om op korte termijn uw VCA basis examen af te leggen. De VCA basis examens worden in principe altijd aansluitend aan de cursus VCA Basisveiligheid gepland. Dat wil zeggen dat wanneer u een opleiding volgt bij ons, deze in de meeste gevallen start om 7:45 uur en duurt tot 16:00 uur. Het examen volgt dan gelijk om 16:00 uur. De informatie van de cursus ligt dan nog vers in het geheugen en kan gelijk worden gereproduceerd voor het examen VCA.

Een VCA basis examen bestaat uit verschillende meerkeuzevragen dit u binnen een vastgestelde tijd moet beantwoorden. Een VCA basis examen bestaat uit 40 vragen. Deze moeten gemaakt worden binnen 60 minuten. U bent geslaagd wanneer u 28 of meer vragen goed heeft. Vooraf raden wij u altijd aan om alvast een proefexamen te bekijken en te maken. Zo krijgt u een beeld wat u van het examen kunt verwachten. Bovendien zitten er vrijwel altijd een aantal vragen in het proefexamen die u ook in het echte examen kunt verwachten.

Wanneer u moeite heeft met lezen, door bijvoorbeeld dyslexie, bestaat er de mogelijkheid van een voorleesexamen. Voor het afleggen van een voorleesexamen wordt een toeslag berekend. Wanneer u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om een voorleesexamen af te leggen kunt u het beste contact opnemen met VCAin1dag.

Na het VCA examen wilt u uiteraard zo snel mogelijk weten of u geslaagd bent. Omdat wij vrijwel alle examens digitaal afnemen is de uitslag gelijk bekend. Na het maken van het CBT-examen ziet u direct de uitslag op het beeldscherm. Landelijk gezien scoort VCAin1dag erg goed. Waar gemiddeld drie van de vier kandidaten hun examen VCA halen, slaagt bij ons 98%. Een heel hoog slagingspercentage!
 

Aanmelden cursus
VCA Basis
Klik hier voor beschikbare cursussen
VCA Vol
Klik hier voor beschikbare cursussen
Kurs VCA
Kliknij tutaj dostępnych kursówQuotes

Wij waren allen zeer tevreden over de “snelle aanpak” bij een VCA cursus incompany. Niets anders dan positief dus! Toen alle mannen geslaagd bleken, was dat helemaal fantastisch! Alle lof voor de instructeur en de vlotte manier van lesgeven, waarvoor onze dank.
- Sem Don (Wals diving & marine-service BV) www.walsdiving.nl