VCAIN1DAG.NL | VCA Cursus, slagen in 1 dag!
MENU
AANMELDEN CURSUS
...inschrijven VCA

Voor opdrachtgevers

Flexibel, snel, hoge kwaliteit en vooral úw tevredenheid. Dat zijn woorden die VCAin1dag belangrijk vindt als het gaat om een VCA cursus voor uw bedrijf. Natuurlijk kunt u uw medewerkers inschrijven voor een VCA cursus die gepland staat, maar het is ook mogelijk om een training In Company te laten verzorgen. Zowel de cursus VCA Basisveiligheid als de cursus VCA VOL kunnen In Company verzorgd worden. Uiteraard kan er in overleg gekeken worden naar de mogelijkheden om deze twee cursussen te combineren.
 

Vanaf zes cursisten verzorgen wij de training bij u in de organisatie. Dat kan op één dag, met aansluitend het examen. Kunt u uw mensen echter geen dag missen? Dan kunnen wij de cursus op een middag en avond geven, of op twee avonden waarbij de cursisten op de derde avond het examen doen. Indien gewenst verzorgen wij de cursus ook op zaterdag. In overleg is bijna alles mogelijk.

Het examen wordt dan eveneens verzorgd bij u in het bedrijf. De examinator komt gewoon uw kant op. Heeft u geen geschikte ruimte waarin het examen afgenomen kan worden? VCAin1dag kan ook dat verzorgen. Indien nodig nemen wij tafels mee om er zo voor te zorgen dat de ruimte voldoet aan de eisen die het examenbureau hieraan stelt.
Bij VCAin1dag nemen we vrijwel alle examens digitaal af. Ook wanneer wij de cursus en het examen bij u op locatie verzorgen. VCAin1dag zorgt voor de lapops en de internetverbinding om het CBT-examen op locatie te kunnen afnemen. Zo heeft u direct na het examen de uitslag. 

Een training In Company is altijd maatwerk. Op die manier kunnen wij de cursus perfect aan laten sluiten bij uw wensen. Graag maken wij een offerte op maat voor de VCA cursus bij u in uw organisatie. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen we kijken wat het beste past bij uw bedrijf en hoe wij u verder kunnen helpen.
 

Aanmelden cursus
VCA Basis
Klik hier voor beschikbare cursussen
VCA Vol
Klik hier voor beschikbare cursussen
Kurs VCA
Kliknij tutaj dostępnych kursówQuotes

Ik wil je nogmaals bedanken voor de snelle reactie en dat alles perfect geregeld was. Zelfs in het paasweekend de mappen nog laten bezorgen. Mocht het weer eens nodig zijn dan weten we jullie te vinden en ik zal het anderen ook zeker aanraden om bij jullie op cursus te gaan.
- Angelique de Greef (F. Smits Dakdekkersbedrijf)