< VCA cursus Zwolle | VCAin1dag.nl

VCA cursus Zwolle

Op zoek naar een VCA cursus in Zwolle of omgeving? Wilt u graag les van een ervaren instructeur die op enthousiaste en aantrekkelijke wijze zijn kennis overbrengt? Dan bent u bij ons – VCAin1dag.nl – aan het juiste adres. Maar liefst 98% slaagt voor het VCA examen. Dus bent u op zoek naar een VCA cursus in Zwolle of omgeving, schrijf u dan nu in.

Verschillende VCA cursussen

Wij bieden verschillende cursussen aan: VCA Basis, VCA VOL en VIL-VCU. Dit zijn drie verschillende cursussen, omdat de Arbowet andere eisen stelt aan bijvoorbeeld een ploegleider dan een uitvoerende professional. De VCA Basis behandelt alle basiskennis over veilig en gezond werken op een bouwplaats of andere risicovolle omgeving. VCA VOL behandelt deze kennis ook, maar dan aangevuld met specifieke informatie voor leidinggevenden met het oog op de veiligheid voor teams. VIL-VCU is de opleiding voor de uitzendbranche en zorgt ervoor dat intercedenten weten welke professionals zij moeten uitzenden.

Ons aanbod is enorm uitgebreid, waarbij aansluitend aan de cursusdag het examen plaatsvindt. Alles op één dag dus. Vanaf zes cursisten geven wij de VCA cursus ook op bij u op locatie als u dat wilt. Verder zijn wij erg flexibel. Kunt u uw medewerkers geen dag missen? Ook dan denken wij graag met u mee. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een middag en avond, twee avonden of zelfs een zaterdag. De uren van de opleiding die u bij ons volgt, kunt u ook laten meetellen voor Code 95; de nascholing voor de beroepschauffeurs.

De voordelen van een VCA cursus bij VCAin1dag.nl

  • We zijn snel, flexibel en spelen in op uw behoeften.
  • We maken gebruik van ervaren instructeurs die prettig lesgeven.
  • Bij ons zijn alle varianten van de VCA opleidingen te volgen.
  • Ons slagingspercentage is maar liefst 98% en daar zijn wij zeker trots op.

Voor een VCA cursus in Zwolle en omgeving kiest u VCAin1dag.nl

Wanneer u een VCA cursus in Zwolle of in de omgeving wilt volgen, dan staat VCAin1dag.nl voor u klaar. Bij elke VCA cursus op onze website kunt u via de button Boek direct zien op welke data en locaties de cursus verzorgd wordt. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Onze enthousiaste fanclub