VIL VCU

VCU VIL is de VCA opleiding voor de uitzendbranche. Bij VCAin1dag – een initiatief van Safeinspect – behaalt u uw VCU VIL in 1 dag. Deze cursus behandelt verdiepende kennis over veilig en gezond werken. Na de cursusdag legt u meteen het examen af. Bij ons slaagt ruim 98 van de 100 cursisten direct!

Start meteen met uw VCU VIL. Bij ons kunt u uw diploma op korte termijn halen; er staan namelijk altijd cursussen gepland.

Wat is VIL VCU?

VCU VIL is de VCA VOL cursus voor uitzendorganisaties. De VCA VOL betekenis is: Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers(VCA) Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL). De cursusinhoud VCU VIL is daarom uitgebreider dan de VCA basiscursus.

Waarom VCU VIL?

De cursus VCU VIL gaat dieper in op bepaalde informatie die behandeld wordt bij de VCA Basisveiligheid en is bedoeld voor uitzendkrachten.

Tijdens deze VCU cursus neemt een ervaren instructeur de lesstof met u door. Op een interactieve manier waarbij er ook voldoende ruimte is om eigen ervaringen te delen en vragen te stellen. Aan het eind van de cursusdag volgt direct het examen. Dit examen wordt afgenomen door een onafhankelijke instantie.

Bekijk hieronder de eerstvolgende trainingsdata

VCU VIL

Locatie: Lunteren

Kosten: €195,- p/deelnemer

Datum: 22 september 2021

VCU VIL

Locatie: Lunteren

Kosten: €195,- p/deelnemer

Datum: 14 oktober 2021

Meer data

Klanten over VCA in 1 dag

Met 13 van onze medewerkers de cursus VCA in 1 dag gedaan. Geurt weet van 14 hoofdstukken "saaie" stof toch een leuke dag te maken, super knap! Volgende cursusdag staat alweer gepland, dat zegt genoeg... Zeker aan te bevelen!

Hoveniersbedrijf H. Versteeg

Onze enthousiaste fanclub