< VCA cursus Eindhoven | VCAin1dag.nl

VCA cursus Eindhoven

Bent u op zoek naar een VCA cursus in Eindhoven of omgeving? Kies voor VCAin1dag.nl. Onze cursussen worden op verschillende locaties gegeven, waardoor u altijd ook in de buurt van Eindhoven terecht kunt. Ook op korte termijn. Al onze instructeurs hebben veel ervaring en brengen hun kennis en kunde met enthousiasme over. Wanneer u zichzelf of een medewerker aanmeldt, schrijven wij u direct in voor de gekozen VCA cursus. U ontvangt vervolgens digitaal de bevestiging. Ook ontvangt u digitaal het lesmateriaal, wat u van tevoren kunt doornemen.

Verschillende VCA cursussen

Wij verzorgen verschillende VCA cursussen, waaraan u en / of uw medewerkers kunnen deelnemen:

  • VCA Basis: deze VCA cursus behandelt alle basiskennis over veilig en gezond werken.
  • VCA VOL: bent u projectleider, ploegleider of zzp’er? Volg dan de cursus VCA VOL.
  • VIL-VCU: dit is de VCA opleiding voor de uitzendbranche.

Ons aanbod is enorm uitgebreid, waarbij aansluitend aan de cursusdag het examen plaatsvindt. Alles op één dag dus. Vanaf zes cursisten geven wij de VCA cursus ook op bij u op locatie als dat gewenst is.

Wanneer u uw mensen geen dag kunt missen, is het ook mogelijk om de cursus in de middag en avond te volgen of juist op twee avonden. In beide situaties is aansluitend het examen. Ook is het mogelijk om de cursus op zaterdag te volgen. De uren van de opleiding die u bij ons volgt, kunt u tevens laten meetellen voor Code 95; de nascholing voor de beroepschauffeurs.

Waarom kiezen voor VCAin1dag.nl?

  • Wij zijn snel, flexibel en spelen in op uw behoeften, zoals meerdere cursusdagen per week en de zaterdag om een VCA cursus te volgen.
  • De uren tellen mee voor Code 95.
  • We verzorgen verschillende VCA cursussen.
  • Onze ervaren instructeurs staan erom bekend dat ze prettig en vol enthousiasme lesgeven.
  • Ons slagingspercentage is maar liefst 98% en daar zijn wij zeker trots op.

Voor een VCA cursus in Eindhoven en omgeving kiest u VCAin1dag.nl

Bent u van plan een VCA cursus in Eindhoven of omgeving te volgen, dan bent u bij ons van harte welkom. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Onze enthousiaste fanclub