VCAIN1DAG.NL | VCA Cursus, slagen in 1 dag!
MENU
AANMELDEN CURSUS
...inschrijven VCA

VCA Cursus

De VCA Cursus van VCAin1dag

Steeds meer opdrachtgevers - zowel in het bedrijfslevens, als bij de overheid - vragen aan de poort van u en van uw medewerkers een VCA certificaat. Zonder een opleiding VCA krijgt u de opdracht niet en mogen u en uw werknemers niet aan de slag.
VCAin1dag - een initiatief van Safeinspect - speelt in op de vraag naar goed opgeleide werkgevers en werknemers. Wij verzorgen de verschillende VCA trainingen waarbij u in slechts één dag de opleiding volgt en het examen aflegt. Op korte termijn een VCA cursus volgen is bij ons altijd mogelijk.


Aanmelden voor VCA cursus

Wanneer u zich aanmeldt voor een VCA cursus bij ons, gaat binnen twee werkdagen het cursusboek naar u op de post. Zo kunt u zich thuis alvast inlezen en voorbereiden. Tevens raden wij u aan om een proefexamen te maken. Zo krijgt u een beter beeld van hoe het VCA examen is samengesteld. Bovendien zitten er vrijwel altijd een aantal vragen in die u ook in het echte examen kunt verwachten.
Op de cursusdag zelf wordt u om 7:45 uur verwacht. Tot ongeveer 16:00 uur wordt de lesstof behandeld. Tijdens deze training is er volop de ruimte om uw ervaringen te delen en uw vragen te stellen aan de instructeur. Uiteraard wordt er op de cursusdag voor een lunch gezorgd.
Aansluitend aan de cursus wordt om 16:00 uur het examen afgenomen. Dit wordt verzorgd door een geheel onafhankelijke instantie. Wij maken gebruik van het Centraal Bureau Examens uit Veenendaal. Terwijl het landelijke percentage van geslaagden per cursus VCA op 75% ligt, slaagt bij ons ruim 98 van de 100 cursisten direct. Een percentage waar we uiteraard trots op zijn!
 

Verschillende VCA cursussen

VCAin1dag biedt verschillende VCA opleidingen aan. Kijk verder op deze website voor meer specifieke informatie over de verschillende VCA cursussen of voor informatie over een In Company cursus bij uw organisatie:

Wanneer u bij ons een VCA cursus volgt kunnen deze uren ook meetellen voor code 95. Dit betreft de verplichte nascholing voor de beroepschauffeurs. Wanneer u de uren van de VCA training mee wil laten tellen voor deze nascholing moet dit van tevoren worden aangegeven zodat wij u, of uw medewerker, hiervoor kunnen aanmelden.
 

Aanmelden cursus
VCA Basis
Klik hier voor beschikbare cursussen
VCA Vol
Klik hier voor beschikbare cursussen
Kurs VCA
Kliknij tutaj dostępnych kursówQuotes

Ik heb deze week de VCA basis cursus mogen volgen en ik wil jullie even terugkoppelen dat het een hele leuke en leerzame cursus was! Laat deze cursus een voorbeeld zijn voor andere incompany cursussen. Hele taaie stof en ook nog eens een hele grote hoeveelheid werd in snel tempo op een hele leuke manier gebracht! Was eens een verademing, niet zo traag en suf als andere cursussen en de persoon deed het super leuk en goed! Ook met pakkende voorbeelden waardoor de stof ook nog eens goed blijft hangen. Complimenten dus!
- Joep - Gemeente Goirle