VCAIN1DAG.NL | VCA Cursus, slagen in 1 dag!
MENU
AANMELDEN CURSUS
...inschrijven VCA

VCA Cursus

De VCA Cursus van VCAin1dag

Steeds meer opdrachtgevers - zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid - vragen aan de poort van u en uw medewerkers een VCA certificaat. Zonder een opleiding VCA krijgt u de opdracht niet en mogen u en uw werknemers niet aan de slag.
 
VCAin1dag - een initiatief van Safeinspect - speelt in op de vraag naar goed opgeleide werkgevers en werknemers. Wij verzorgen de verschillende VCA-trainingen waarbij u in slechts één dag de opleiding volgt en het VCA-examen direct aflegt. Op korte termijn een VCA-cursus volgen is bij ons altijd mogelijk.

Aanmelden voor VCA cursus en examen

Wanneer u zich aanmeldt voor een VCA cursus bij ons, gaat binnen twee werkdagen het cursusboek naar u op de post. Zo kunt u zich thuis alvast inlezen en voorbereiden. Tevens raden wij u aan om een proefexamen te maken. Zo krijgt u een beter beeld van hoe het VCA examen is samengesteld. Bovendien zit er vrijwel altijd een aantal vragen tussen die u ook in het echte examen kunt verwachten.
 
Op de cursusdag zelf wordt u om 7.45 uur verwacht. Tot ongeveer 16.00 uur wordt de lesstof behandeld. Tijdens deze training is er volop de ruimte om uw ervaringen te delen en uw vragen te stellen aan de instructeur. Uiteraard wordt er op de cursusdag voor een lunch gezorgd.
 
Aansluitend aan de cursus wordt om 16.00 uur het examen afgenomen. Dit wordt verzorgd door een geheel onafhankelijke instantie. Wij maken gebruik van het Centraal Bureau Examens uit Veenendaal. Terwijl het landelijke percentage van geslaagden per cursus VCA op 75% ligt, slaagt bij ons ruim 98 van de 100 cursisten direct. Een percentage waar we uitermate trots op zijn!

Verschillende VCA cursussen

VCAin1dag biedt verschillende VCA opleidingen aan. Kijk verder op onze website voor meer specifieke informatie over de verschillende cursussen en bijbehorende VCA examens of voor informatie over een In Company cursus bij uw organisatie.
Wanneer u bij ons een VCA cursus volgt, kunnen deze uren ook meetellen voor code 95. Dit betreft de verplichte nascholing voor de beroepschauffeurs. Wanneer u de uren van de VCA training mee wil laten tellen voor deze nascholing, moet dit van tevoren worden aangegeven zodat wij u, of uw medewerker, hiervoor kunnen aanmelden.
 

Aanmelden cursus
VCA Basis
Klik hier voor beschikbare cursussen
VCA Vol
Klik hier voor beschikbare cursussen
Kurs VCA
Kliknij tutaj dostępnych kursówQuotes

Wij waren allen zeer tevreden over de “snelle aanpak” bij een VCA cursus incompany. Niets anders dan positief dus! Toen alle mannen geslaagd bleken, was dat helemaal fantastisch! Alle lof voor de instructeur en de vlotte manier van lesgeven, waarvoor onze dank.
- Sem Don (Wals diving & marine-service BV) www.walsdiving.nl