VCAIN1DAG.NL | VCA Cursus, slagen in 1 dag!
MENU
AANMELDEN CURSUS
...inschrijven VCA

VCA Vol diploma

Een VCA VOL certificaat
  
Met een VCA VOL certificaat kunt u aantonen dat u voldoende inzicht heeft om risico's te beheersen. Veilig werken is steeds belangrijker en een VCA VOL certificaat is dan ook bijna onmisbaar. Steeds meer opdrachtgevers vragen om een certificaat en zonder dat gaat de opdracht aan uw neus voorbij.
 
Bij VCAin1dag kunt u uw VCA VOL certificaat in één dag halen. Wanneer u de cursus VCA Voor Operationeel Leidinggevenden met goed gevolg afsluit krijgt u uw certificaat en pas thuis gestuurd. Deze kunt u gebruiken om aan te tonen dat u het VCA VOL examen heeft gehaald. Het certificaat en de pas zijn strikt persoonlijk. De gegevens hiervan worden in een database bijgehouden zodat het altijd gecheckt kan worden, ook wanneer u per ongeluk een keer uw pasje vergeet. Het VCA VOL certificaat, of diploma, wordt maar één keer verstrekt. Mocht u deze dus onverhoopt kwijt raken dan kunt u geen nieuwe opvragen. In dat geval volstaat de vermelding in Centraal Diploma Register VCA (CDR). Wel is het mogelijk om het pasje opnieuw aan te vragen.
 
Een VCA VOL certificaat is na behalen 10 jaar geldig. Na die 10 jaar zal er opnieuw examen gedaan moeten worden. Ook de cursisten die hun VCA moeten verlengen zijn van harte welkom bij VCAin1dag. Na 10 jaar kan er het nodige gewijzigd zijn in de leerstof en is het goed om de kennis omtrent veiligheid, gezondheid en milieu weer op te frissen. Daarom is het raadzaam om de VCA cursus weer opnieuw te volgen.
 

Aanmelden cursus
VCA Basis
Klik hier voor beschikbare cursussen
VCA Vol
Klik hier voor beschikbare cursussen
Kurs VCA
Kliknij tutaj dostępnych kursówQuotes

Ik heb deze week de VCA basis cursus mogen volgen en ik wil jullie even terugkoppelen dat het een hele leuke en leerzame cursus was! Laat deze cursus een voorbeeld zijn voor andere incompany cursussen. Hele taaie stof en ook nog eens een hele grote hoeveelheid werd in snel tempo op een hele leuke manier gebracht! Was eens een verademing, niet zo traag en suf als andere cursussen en de persoon deed het super leuk en goed! Ook met pakkende voorbeelden waardoor de stof ook nog eens goed blijft hangen. Complimenten dus!
- Joep - Gemeente Goirle