VCAIN1DAG.NL | VCA Cursus, slagen in 1 dag!
MENU
AANMELDEN CURSUS
...inschrijven VCA

VCA Vol diploma

VCA VOL certificaat

Het VCA VOL certificaat toont aan dat u met succes de VCA VOL cursus voor leidinggevenden hebt afgerond. Bij VCAin1dag.nl kunt u dit certificaat in één dag halen door de VCA VOL dagcursus te volgen. Op deze pagina leest u wat het VOL VCA certificaat precies inhoudt, wat het kost om deze te behalen, en hoe lang het certificaat geldig is.


Wat is VCA VOL certificaat?


Wat is het VCA VOL certificaat precies? Het certificaat is het bewijs van slagen voor de VCA VOL cursus; de VCA cursus voor leidinggevenden. Bij VCAin1dag.nl kunt u dit certificaat in één dag halen. Tijdens de dagcursus VCA Voor Operationeel Leidinggevenden leert u de vereiste kennis en legt u meteen het examen af. Slaagt u voor dit examen, dan krijgt u na betaling uw VCA VOL certificaat en pasje thuis gestuurd. Met deze documenten toont u aan dat u het VCA VOL examen heeft gehaald.Voor wie is het VOL VCA certificaat?


VCA VOL is er voor leidinggevenden. Denk aan projectleiders, uitvoerders, ploegleiders of (meewerkende) voorlieden en zzp’ers. Met het VCA VOL certificaat tonen zij aan over voldoende inzicht te beschikken om risico's te beheersen. Veilig werken is steeds belangrijker en een VCA VOL certificaat is dan ook bijna onmisbaar. Steeds meer opdrachtgevers vragen om een certificaat – zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid.

 

VCA VOL certificaat geldigheid


Wat is de VCA VOL certificaat geldigheid? Helaas is het certificaat niet voor altijd geldig: een VCA VOL certificaat heeft een geldigheid van tien jaar. Regels veranderen, de leerstof gaat met de tijd mee en uw kennis omtrent veiligheid, gezondheid en milieu vervaagt. Wilt u dus over een VCA VOL-certificering blijven beschikken, dan moet u na tien jaar opnieuw de dagcursus volgen en het examen afleggen.

VCA VOL certificaat of pasje kwijt


Het certificaat en de pas zijn strikt persoonlijk. De gegevens hiervan worden in een database bijgehouden: het Centraal Diploma Register VCA (CDR). Hierin kan altijd gecontroleerd worden of u over een VCA VOL certificering beschikt, ook wanneer u per ongeluk een keer uw pasje vergeet. Mocht u het VCA VOL certificaat of het pasje onverhoopt verliezen, dan kunt u deze allebei opnieuw opvragen bij VCAin1dag.nl; hier rekenen wij €15 voor.

 

VCA VOL certificaat kopen


Bij VCAin1dag.nl kunt u een VCA VOL certificaat behalen voor €195,- exclusief btw. U volgt dan de dagcursus VCA VOL en legt het examen af. Bij de genoemde kosten is alles inbegrepen: lesmateriaal, dagcursus (met lunch), examen, certificaat en pas.

Aanmelden cursus
VCA Basis
Klik hier voor beschikbare cursussen
VCA Vol
Klik hier voor beschikbare cursussen
Kurs VCA
Kliknij tutaj dostępnych kursówQuotes

Wij waren allen zeer tevreden over de “snelle aanpak” bij een VCA cursus incompany. Niets anders dan positief dus! Toen alle mannen geslaagd bleken, was dat helemaal fantastisch! Alle lof voor de instructeur en de vlotte manier van lesgeven, waarvoor onze dank.
- Sem Don (Wals diving & marine-service BV) www.walsdiving.nl