VCAIN1DAG.NL | VCA Cursus, slagen in 1 dag!
MENU
AANMELDEN CURSUS
...inschrijven VCA

VCU Certificaat

VCU certificaatHet VCU certificaat voor uitzendbureaus is het bewijs dat u de VIL VCU cursus met succes heeft afgerond. Met zo’n certificaat behoort uw bedrijf tot de VCU gecertificeerde uitzendbureaus. Bij VCAin1dag.nl kunt u het certificaat in één dag halen door een dagcursus te volgen. Op deze pagina leest u wat een VCU certificering precies inhoudt, hoe lang het certificaat geldig is en wat het kost om het VCU certificaat te behalen of te verlengen.


VCU certificering 


VCU staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu (VGA) Checklist Uitzendorganisaties. Het VIL VCU certificaat is dan ook een bedrijfscertificering. Dit houdt in dat, wanneer u bent geslaagd voor het examen, uw uitzendbureau behoort tot de VCU gecertificeerde uitzendbureaus. En dat is belangrijk. Want zonder VCU certificering mag u geen personeel leveren aan VCA-gecertificeerde bedrijven, waar werkzaamheden worden uitgevoerd in een risicovolle omgeving. Is uw organisatie VCU gecertificeerd, dan kunt u aantonen dat u voldoende inzicht heeft om risico's te beheersen en veilig te werken.

 

VCU certificaat register


Dit certificaat voor uitzendbureaus kan worden behaald door leidinggevenden of intercedenten (medewerkers die uitzendkrachten en werkgevers samenbrengen). Het certificaat en de pas zijn strikt persoonlijk. De gegevens worden in een database (VCU certificaat register) bijgehouden: het Centraal Diploma Register VCA (CDR). Zo kan altijd gecontroleerd worden of u over een VCU certificering beschikt, ook wanneer u per ongeluk een keer uw pasje vergeet. Bent u het VCU VIL certificaat of pasje kwijtgeraakt, dan kunt u deze allebei opnieuw opvragen bij VCAin1dag.nl; hier rekenen wij €15 voor.  


VCU certificering uitzendbureau


Bij VCAin1dag.nl behaalt u de VCU certificering uitzendbureau in één dag; op onze locatie in Lunteren (midden Nederland) volgt u een VCU dagcursus en doet u meteen examen. Na het behalen van het examen is het VIL VCU certificaat tien jaar geldig. Als uw bedrijf na deze periode tot de VCU gecertificeerde uitzendbureaus wilt blijven behoren, zal een leidinggevende of intercedent van uw uitzendbureau opnieuw de dagcursus moeten volgen en het examen moeten afleggen.


VCU verlengen bij VCAin1dag.nl


Moet uw VCU certificering uitzendbureau binnenkort verlengd worden? Dan bent u natuurlijk van harte welkom bij VCAin1dag.nl. Bij ons volgt u de cursus voor een bedrag van €195,- exclusief btw. Bij deze prijs zit alles inbegrepen: lesmateriaal, dagcursus (inclusief lunch), examen, VCU certificaat en pas.

 

 

 

Aanmelden cursus
VCA Basis
Klik hier voor beschikbare cursussen
VCA Vol
Klik hier voor beschikbare cursussen
Kurs VCA
Kliknij tutaj dostÍpnych kursůwQuotes

Wij hebben in vcain1dag.nl een snelle flexibele opleider gevonden. De mensen komen enthousiast en gemotiveerd terug. De stof wordt met aansprekende voorbeelden gebracht en ook de humor ontbreekt tijdens de cursus niet. Wat ik bijzonder vond: een uur na het examen had ik kopieŽn van de certificaten in m'n mailbox!
- Coen Lagerwey (ASB Asbestsanering Veenendaal) www.asbsanering.nl