VCAIN1DAG.NL | VCA Cursus, slagen in 1 dag!
MENU
AANMELDEN CURSUS
...inschrijven VCA

VCU Certificaat

Met een VCU VIL certificaat kunt u aantonen dat u voldoende inzicht heeft om risico's te beheersen. Veilig werken is steeds belangrijker en een VCU VIL certificaat is dan ook bijna onmisbaar. Steeds meer opdrachtgevers vragen om een certificaat en zonder dat gaat de opdracht aan uw neus voorbij.
 
 
Bij VCAin1dag kunt u uw VCU VIL certificaat in één dag halen. Wanneer u de cursus VCU VIL met goed gevolg afsluit krijgt u uw certificaat en pas thuis gestuurd. Deze kunt u gebruiken om aan te tonen dat u het VCU VIL examen heeft gehaald. Het certificaat en de pas zijn strikt persoonlijk. De gegevens hiervan worden in een database bijgehouden zodat het altijd gecheckt kan worden, ook wanneer u per ongeluk een keer uw pasje vergeet. Het VCU VIL certificaat, of diploma, wordt maar één keer verstrekt. Mocht u deze dus onverhoopt kwijt raken dan kunt u geen nieuwe opvragen. In dat geval volstaat de vermelding in Centraal Diploma Register VCA (CDR). Wel is het mogelijk om het pasje opnieuw aan te vragen.
 
Een VCU VIL certificaat is na behalen 10 jaar geldig. Na die 10 jaar zal er opnieuw examen gedaan moeten worden. Ook de cursisten die hun VCA moeten verlengen zijn van harte welkom bij VCAin1dag. Na 10 jaar kan er het nodige gewijzigd zijn in de leerstof en is het goed om de kennis omtrent veiligheid, gezondheid en milieu weer op te frissen. Daarom is het raadzaam om de VCA cursus weer opnieuw te volgen.
 

Aanmelden cursus
VCA Basis
Klik hier voor beschikbare cursussen
VCA Vol
Klik hier voor beschikbare cursussen
Kurs VCA
Kliknij tutaj dostępnych kursówQuotes

Wij waren allen zeer tevreden over de “snelle aanpak” bij een VCA cursus incompany. Niets anders dan positief dus! Toen alle mannen geslaagd bleken, was dat helemaal fantastisch! Alle lof voor de instructeur en de vlotte manier van lesgeven, waarvoor onze dank.
- Sem Don (Wals diving & marine-service BV) www.walsdiving.nl