VCAIN1DAG.NL | VCA Cursus, slagen in 1 dag!
MENU
AANMELDEN CURSUS
...inschrijven VCA

VCA Certificaat

Een VCA certificaat
 

Met een VCA certificaat kunt u aantonen dat u voldoende inzicht heeft om risico's te beheersen. Veilig werken is steeds belangrijker en een VCA certificaat is dan ook bijna onmisbaar. Steeds meer opdrachtgevers vragen om een certificaat en zonder dat gaat de opdracht aan uw neus voorbij.

Bij VCAin1dag kunt u uw VCA certificaat in één dag halen. Wanneer u de VCA cursus met goed gevolg afsluit krijgt u uw certificaat en pas thuis gestuurd. Deze kunt u gebruiken om aan te tonen dat u het VCA examen heeft gehaald. Het certificaat en de pas zijn strikt persoonlijk. De gegevens hiervan worden in een database bijgehouden zodat het altijd gecheckt kan worden, ook wanneer u per ongeluk een keer uw pasje vergeet. Het VCA certificaat, of diploma, wordt maar één keer verstrekt. Mocht u deze dus onverhoopt kwijt raken dan kunt u geen nieuwe opvragen. In dat geval volstaat de vermelding in Centraal Diploma Register VCA (CDR). Wel is het mogelijk om het pasje opnieuw aan te vragen.

Een VCA certificaat is na behalen 10 jaar geldig. Na die 10 jaar zal er opnieuw examen gedaan moeten worden. Ook de cursisten die hun VCA moeten verlengen zijn van harte welkom bij VCAin1dag. Na 10 jaar kan er het nodige gewijzigd zijn in de leerstof en is het goed om de kennis omtrent veiligheid, gezondheid en milieu weer op te frissen. Daarom is het raadzaam om de VCA cursus weer opnieuw te volgen.
 

Aanmelden cursus
VCA Basis
Klik hier voor beschikbare cursussen
VCA Vol
Klik hier voor beschikbare cursussen
Kurs VCA
Kliknij tutaj dostępnych kursówQuotes

Ik wil je nogmaals bedanken voor de snelle reactie en dat alles perfect geregeld was. Zelfs in het paasweekend de mappen nog laten bezorgen. Mocht het weer eens nodig zijn dan weten we jullie te vinden en ik zal het anderen ook zeker aanraden om bij jullie op cursus te gaan.
- Angelique de Greef (F. Smits Dakdekkersbedrijf)