VCAIN1DAG.NL | VCA Cursus, slagen in 1 dag!
MENU
AANMELDEN CURSUS
...inschrijven VCA

VCA Vol boek

Boeken VCA Voor Operationeel Leidinggevenden
 
Binnen twee werkdagen nadat VCAin1dag uw aanmelding voor de cursus binnen heeft, gaan het boek VCA VOL naar u op de post. Zo heeft u voldoende tijd om u voor te bereiden op de training.
 
De boeken VCA worden uitgegeven door het NIBHV en zijn altijd up-to-date. Ze zijn overzichtelijk opgebouwd met een duidelijke hoofdstukaanduiding. Aan het eind van elk hoofdstuk staat een korte samenvatting van dat hoofdstuk en enkele vragen om te kijken of u de stof beheerst. Achteraan in de map bevinden zich een tweetal proeftoetsen met de bijbehorende antwoorden. Zo kunt u uw eigen kennis testen.
 
Om u goed voor te bereiden op de training bij VCAin1dag is het aan te raden om de lesstof in het VCA VOL boek van te voren door te nemen. Zo verhoogt u de kans van slagen voor het examen. Wilt u niet de cursus volgen, maar wel het boek VCA VOL bestellen? Dat kan, neem dan contact met ons op.
 
De kosten voor een boek VCA Voor Operationeel Leidinggevenden bedragen € 55,00 exclusief BTW. Wanneer u de gehele cursus bij ons volgt kunt u kosteloos gebruik maken van ons cursusmateriaal.
 

Aanmelden cursus
VCA Basis
Klik hier voor beschikbare cursussen
VCA Vol
Klik hier voor beschikbare cursussen
Kurs VCA
Kliknij tutaj dostępnych kursówQuotes

Bedankt voor de uitslag (iedereen geslaagd). We vonden het gisteren ook een zinvolle dag. Je maakte van veel taaie stof toch een behapbare opgave...
- Martijn van den Broeke (To Interface) www.tointerface.nl