VCAIN1DAG.NL | VCA Cursus, slagen in 1 dag!
MENU
AANMELDEN CURSUS
...inschrijven VCA

VCA Basisveiligheid boek

Boeken VCA Basisveiligheid
 
Binnen twee werkdagen nadat VCAin1dag uw aanmelding voor de cursus binnen heeft, gaan het boek VCA Basisveiligheid naar u op de post. Zo heeft u voldoende tijd om u voor te bereiden op de training.
 
De boeken VCA worden uitgegeven door het NIBHV en zijn altijd up-to-date. Ze zijn overzichtelijk opgebouwd met een duidelijke hoofdstukaanduiding. Aan het eind van elk hoofdstuk staat een korte samenvatting van dat hoofdstuk en enkele vragen om te kijken of u de stof beheerst. Achteraan in de map bevinden zich een tweetal proeftoetsen met de bijbehorende antwoorden. Zo kunt u uw eigen kennis testen.
 
Om u goed voor te bereiden op de training bij VCAin1dag is het aan te raden om de lesstof in het VCA Basisveiligheid boek van te voren door te nemen. Zo verhoogt u de kans van slagen voor het examen. Wilt u niet de cursus volgen, maar wel het boek VCA Basisveiligheid bestellen? Dat kan, neem dan contact met ons op.
 
De kosten voor een boek VCA Basisveiligheid bedragen € 35,00 exclusief BTW. Wanneer u de gehele cursus bij ons volgt kunt u kosteloos gebruik maken van ons cursusmateriaal.

Aanmelden cursus
VCA Basis
Klik hier voor beschikbare cursussen
VCA Vol
Klik hier voor beschikbare cursussen
Kurs VCA
Kliknij tutaj dostępnych kursówQuotes

Wij waren allen zeer tevreden over de “snelle aanpak” bij een VCA cursus incompany. Niets anders dan positief dus! Toen alle mannen geslaagd bleken, was dat helemaal fantastisch! Alle lof voor de instructeur en de vlotte manier van lesgeven, waarvoor onze dank.
- Sem Don (Wals diving & marine-service BV) www.walsdiving.nl