< VCA Basis certificaat in 1 dag halen | VCAin1dag.nl

VCA Basis certificaat

Het VCA Basis certificaat is het bewijs dat u met succes de VCA Basis cursus heeft afgerond. Bij VCAin1dag.nl kunt u het VCA Basis certificaat in één dag halen door een dagcursus te volgen. Op deze pagina leest u wat het VCA Basis certificaat precies inhoudt, wat het kost om deze te behalen, en hoe lang het certificaat geldig is.

Certificaat Basisveiligheid VCA

Met het certificaat basisveiligheid VCA op zak toont u werkgevers of opdrachtgevers dat u beschikt over alle basiskennis omtrent VCA

  • Veiligheid,
  • Gezondheid en
  • Milieu Checklist Aannemers)

U kunt dus risicovolle werkzaamheden verrichten op een veilige manier, en bent op de hoogte van de regels omtrent hijsen, tillen, lopen, gereedschappen, gevaarlijke stoffen, de Arbowet en ergonomie.

VCA basis dagcursus en examen

Om het VCA Basis certificaat te behalen, volgt u bij VCAin1dag.nl een dagcursus. Een instructeur neemt op deze dag alle vereiste lesstof met u door. Aan het eind van deze dag legt u meteen het examen af. Binnen één uur beantwoordt u veertig vragen; u kunt maximaal 4000 punten scoren. Heeft u meer dan 65% van de vragen goed beantwoord, dan bent u geslaagd. Het VCA Basis certificaat en de bijbehorende QR code krijgt u na betaling gemaild. Met deze twee documenten toont u aan dat u het VCA Basis examen heeft behaald.

VCA Basis certificaat: tien jaar geldig

Het VCA Basis certificaat is na het behalen tien jaar geldig. Na tien jaar zijn regels immers veranderd en is het belangrijk om uw kennis omtrent veiligheid, gezondheid en milieu weer op te frissen. Wilt u dus uw VCA Basis certificering behouden, dan moet u na tien jaar opnieuw examen doen. Natuurlijk zijn cursisten die hun VCA moeten verlengen van harte welkom bij VCAin1dag.nl!

Neem contact op

Onze enthousiaste fanclub