< Kosten van een VCA cursus en examen | VCAin1dag.nl

Kosten VCA

De kosten voor het volgen van een VCA cursus bij VCAin1dag zijn weergegeven per persoon exclusief btw. In het bedrag zit het gebruik van het digitale lesmateriaal, de cursusdag, het examen, de lunch, het certificaat en de pas inbegrepen. Eén bedrag waar alles in zit, zo komt u niet voor verrassingen te staan en vallen de kosten VCA niet hoger uit dan gepland. De kosten bedragen € 195,– p.p. exclusief BTW.

Code 95 en InCompany

Code 95 ook mogelijk

Ook is het mogelijk om de uren mee te laten tellen voor code 95. Dit betreft de nascholing voor de beroepschauffeurs. Voor de aanmelding hiervoor bij het CBR brengen wij € 22,50 p.p. in rekening. Dit bedrag is vrijgesteld van btw. Wanneer u hier gebruik van wilt maken, moet u dit ruim van tevoren aangeven. Het is niet mogelijk om op de cursusdag zelf de aanmelding bij het CBR nog te verzorgen.
De factuur voor de opleiding wordt verstuurd nadat de cursus VCA heeft plaatsgevonden. Wanneer u de factuur betaald heeft, gaat zo snel mogelijk het certificaat en de pas naar u op de post. Zo heeft u uw diploma snel in uw bezit.

InCompany

Voor een VCA Basis of VOL cursus InCompany bij uw bedrijf, gelden andere prijzen. Dit is afhankelijk van het aantal cursisten dat u vanuit uw organisatie aan wilt melden. Hoe meer cursisten, hoe minder u per cursist betaalt. Omdat een InCompany cursus altijd maatwerk is, maken we ook graag een offerte op maat voor uw bedrijf. Neem hiervoor contact met ons op. VCAin1dag helpt u graag verder!

 

Neem contact op

Onze enthousiaste fanclub