< VCA Code 95 nascholing beroepschauffeur | VCAin1dag.nl

Code 95 – Nascholing beroepschauffeurs

Een beroepschauffeur is verplicht elke 5 jaar 35 uur nascholing te volgen. Wanneer u een VCA cursus volgt ontvangt u hiervoor 7 punten. Totaal heeft u iedere vijf jaar 35 punten nodig waarvan 28 theorie en 7 praktijk punten. Met code 95 toont een beroepschauffeur aan dat hij vakbekwaam is. Deze code is 5 jaar geldig en behoeft dus nascholing.

De uren die een beroepschauffeur volgt bij VCAin1dag kunnen meetellen voor deze nascholing. Dit geldt voor de uren van zowel de cursus: VCA Basisveiligheid, VCA VOL en VCU VIL

VCA cursus code 95

Naast onze VCA cursussen kunnen wij u ook de volgende cursussen aanbieden voor de punten voor de code 95:

Wanneer u de uren van de training mee wil laten tellen voor deze nascholing moet dit van tevoren worden aangegeven. Op die manier kunnen wij u of uw werknemer hiervoor aanmelden bij het CBR. Voor deze aanmelding hebben wij de eerste volledige voornaam zoals vermeld in paspoort of ID en de geboortedatum van de cursist nodig. Op de cursusdag zelf moet ook de aanwezigheid bevestigd worden, zowel door de cursist als door ons. Aanmelden voor code 95 op de cursusdag zelf is niet mogelijk, dit moet gelijk bij de aanmelding of zo snel mogelijk daarna aan ons worden doorgegeven.

Wilt u zich opgeven voor een VCA cursus? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder!

Neem contact op

Onze enthousiaste fanclub