VCAIN1DAG.NL | VCA Cursus, slagen in 1 dag!
MENU
AANMELDEN CURSUS
...inschrijven VCA

Code 95

Code 95 - nascholing beroepschauffeurs
 
Een beroepschauffeur is verplicht nascholing te volgen. Met code 95 toont een beroepschauffeur aan dat hij vakbekwaam is. Deze code is 5 jaargeldig en behoeft dus nascholing.
 
De uren die een beroepschauffeur volgt bij VCAin1dag kunnen meetellen voor deze nascholing. Dit geldt voor de uren van zowel de cursus VCA Basisveiligheid als de cursus VCA VOL of VCU VIL.
 
Wanneer u de uren van de training mee wil laten tellen voor deze nascholing moet dit van tevoren worden aangegeven. Op die manier kunnen wij u of uw werknemer hiervoor aanmelden bij het CBR. Voor deze aanmelding hebben wij de BSN en de geboortedatum van de cursist nodig. Op de cursusdag zelf moet ook de aanwezigheid bevestigd worden, zowel door de cursist als door ons. Aanmelden voor code 95 op de cursusdag zelf is niet mogelijk, dit moet gelijk bij de aanmelding of zo snel mogelijk daarna aan ons worden doorgegeven.
 

Aanmelden cursus
VCA Basis
Klik hier voor beschikbare cursussen
VCA Vol
Klik hier voor beschikbare cursussen
Kurs VCA
Kliknij tutaj dostępnych kursówQuotes

Ik wil je nogmaals bedanken voor de snelle reactie en dat alles perfect geregeld was. Zelfs in het paasweekend de mappen nog laten bezorgen. Mocht het weer eens nodig zijn dan weten we jullie te vinden en ik zal het anderen ook zeker aanraden om bij jullie op cursus te gaan.
- Angelique de Greef (F. Smits Dakdekkersbedrijf)