VCAIN1DAG.NL | VCA Cursus, slagen in 1 dag!
MENU
AANMELDEN CURSUS
...inschrijven VCA

Code 95

Code 95 - nascholing beroepschauffeurs
 
Een beroepschauffeur is verplicht nascholing te volgen. Met code 95 toont een beroepschauffeur aan dat hij vakbekwaam is. Deze code is 5 jaargeldig en behoeft dus nascholing.
 
De uren die een beroepschauffeur volgt bij VCAin1dag kunnen meetellen voor deze nascholing. Dit geldt voor de uren van zowel de cursus VCA Basisveiligheid als de cursus VCA VOL of VCU VIL.
 
Wanneer u de uren van de training mee wil laten tellen voor deze nascholing moet dit van tevoren worden aangegeven. Op die manier kunnen wij u of uw werknemer hiervoor aanmelden bij het CBR. Voor deze aanmelding hebben wij de BSN en de geboortedatum van de cursist nodig. Op de cursusdag zelf moet ook de aanwezigheid bevestigd worden, zowel door de cursist als door ons. Aanmelden voor code 95 op de cursusdag zelf is niet mogelijk, dit moet gelijk bij de aanmelding of zo snel mogelijk daarna aan ons worden doorgegeven.
 

Aanmelden cursus
VCA Basis
Klik hier voor beschikbare cursussen
VCA Vol
Klik hier voor beschikbare cursussen
Kurs VCA
Kliknij tutaj dostępnych kursówQuotes

Als Lagerwey Bestrijding en Bescherming willen wij een betrouwbare dienstverlener zijn. Die kwaliteit verwachten wij ook van onze leveranciers. Met vcain1dag.nl hebben wij inmiddels een jarenlange samenwerking op het gebied van VCA en BHV opleidingen. Kernwoorden? Adequaat, snel en flexibel.
- Henk Dijkstra (Lagerwey Bestrijding en Bescherming) www.lagerweybv.nl