VCAIN1DAG.NL | VCA Cursus, slagen in 1 dag!
MENU
AANMELDEN CURSUS
...inschrijven VCA

Code 95

Code 95 - nascholing beroepschauffeurs
 
Een beroepschauffeur is verplicht nascholing te volgen. Met code 95 toont een beroepschauffeur aan dat hij vakbekwaam is. Deze code is 5 jaargeldig en behoeft dus nascholing.
 
De uren die een beroepschauffeur volgt bij VCAin1dag kunnen meetellen voor deze nascholing. Dit geldt voor de uren van zowel de cursus VCA Basisveiligheid als de cursus VCA VOL of VCU VIL.
 
Wanneer u de uren van de training mee wil laten tellen voor deze nascholing moet dit van tevoren worden aangegeven. Op die manier kunnen wij u of uw werknemer hiervoor aanmelden bij het CBR. Voor deze aanmelding hebben wij de BSN en de geboortedatum van de cursist nodig. Op de cursusdag zelf moet ook de aanwezigheid bevestigd worden, zowel door de cursist als door ons. Aanmelden voor code 95 op de cursusdag zelf is niet mogelijk, dit moet gelijk bij de aanmelding of zo snel mogelijk daarna aan ons worden doorgegeven.
 

Aanmelden cursus
VCA Basis
Klik hier voor beschikbare cursussen
VCA Vol
Klik hier voor beschikbare cursussen
Kurs VCA
Kliknij tutaj dostÍpnych kursůwQuotes

Wij hebben in vcain1dag.nl een snelle flexibele opleider gevonden. De mensen komen enthousiast en gemotiveerd terug. De stof wordt met aansprekende voorbeelden gebracht en ook de humor ontbreekt tijdens de cursus niet. Wat ik bijzonder vond: een uur na het examen had ik kopieŽn van de certificaten in m'n mailbox!
- Coen Lagerwey (ASB Asbestsanering Veenendaal) www.asbsanering.nl